Bolt Berhasrat Memasuki Pasaran Malaysia – Perkhidmatan Pemandu Perkasa untuk Bersaing dengan Grab

Bolt Segera Masuk Pasaran Tempatan

Pada masa kini, industri perkhidmatan seru-pandu di Malaysia sedang mengalami perubahan dengan kehadiran Bolt dari Eropah yang bakal memberikan saingan kepada Grab.

Menurut laporan terkini dari PaulTan, Bolt kini dalam proses mencari pekerja untuk membuka operasi perniagaan di Malaysia.

Bolt adalah sebuah perkhidmatan seru-pandu terkenal di Eropah yang turut menyediakan pilihan servis lain seperti pemesanan makanan dan barangan keperluan harian melalui Bolt Food, serta menyewa kenderaan untuk kegunaan harian.

Setakat ini, Bolt beroperasi di lebih dari 500 bandar dan mempunyai lebih daripada 150 juta pengguna di seluruh dunia. Perkhidmatan Bolt juga telah diterima dengan baik di Thailand, negara jiran Malaysia.

Dengan perkembangan ini, kita semua boleh menantikan kehadiran rasmi Bolt di Malaysia. Bagi sesiapa yang berminat, peluang untuk menyertai pasukan Bolt sebagai ketua di Malaysia telah dibuka. Anda boleh mohon jawatan tersebut menerusi laman web rasmi Bolt.

Hot Takes:

  • Bolt, syarikat seru-pandu dari Eropah, bakal masuk pasaran tempatan untuk memberikan saingan kepada Grab.
  • Perkhidmatan Bolt tidak hanya menawarkan seru-pandu, malah turut menyediakan perkhidmatan pemesanan makanan, barangan harian, dan sewa kenderaan.
  • Dengan lebih daripada 150 juta pengguna di seluruh dunia, Bolt kini sedang mencari individu yang berminat untuk menyertai pasukan mereka di Malaysia.
See also  Panduan Memilih Minyak Hitam Kereta: Apa Yang Perlu Anda Tahu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top