Bose Ultra Open Earbuds Dilancarkan Di Malaysia Dengan Harga RM1,499

Bose Ultra Open Earbuds: Fon Telinga Terbuka dengan Rekaan Anting-Anting

Bose Ultra Open Earbuds yang diperkenalkan pada bulan Februari adalah fon telinga terbuka yang menggunakan rekaan yang unik dan menarik seperti anting-anting apabila dipakai. Harganya telah disenaraikan pada RM 1,499 seunit.

Bose Ultra Open Earbuds dilengkapi dengan teknologi OpenAudio yang memberikan pengalaman audio yang lebih baik. Ia juga menyokong teknologi Bose Immersive Audio untuk audio spatial yang memukau.

Anda boleh mengawal pelbagai fungsi dengan mudah melalui butang yang disediakan untuk play, pause, skip, dan mengubah kelantangan audio. Sambungan Bluetooth 5.3 membolehkan penyambungan pantas, manakala anda juga boleh menyambungkannya kepada speaker pintar Bose melalui teknologi Bose SimpleSync.

Pod pengecas bateri yang disertakan dapat meningkatkan hayat bateri hingga 19.5 jam dan ia juga dilindungi dengan pensijilan kalis air IPX4. Pengguna disyorkan untuk menggunakan aplikasi Bose Music untuk penyesuaian audio yang lebih peribadi dengan pelbagai tetapan EQ yang boleh diubahsuai.

See also  Mahkamah Menetapkan Meta Berhenti Menggunakan Nama "Meta" Di Brazil

Hot Takes:

– Bose Ultra Open Earbuds menawarkan rekaan telinga terbuka yang unik
– Teknologi OpenAudio memberikan pengalaman audio yang lebih hidup
– Kecil, ringan, tetapi bateri tahan lama hingga 19.5 jam
– Sesuai untuk penggunaan harian dan hiburan on-the-go.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top