Samsung Malaysia Membawa Pengalaman Melawat Bima Sakti Ke Stesen MRT TRX Samsung Galaxy

Stesen MRT TRX Samsung Galaxy – Menjadi Stesen Pertukaran MRT Terbesar di Malaysia

Stesen MRT Tun Razak Exchange kini telah diubahsuai dan dikenali sebagai Stesen MRT TRX Samsung Galaxy setelah rasmi diambil alih. Ini menjadikan stesen ini bukan sahaja stesen pertukaran MRT terbesar di Malaysia, malah ia kini turut menjadi lokasi pengiklanan utama bagi jenama Samsung di Malaysia.


Upacara penamaan semula stesen ini disertai oleh wakil daripada Samsung Malaysia termasuk Denny Kim (Presiden Samsung Malaysia), Elaine Soh (Ketua Pegawai Pemasaran), dan Kevin Kim Tae Hoon (Pengarah Perniagaan Mobile eXperience). Mereka turut ditemani oleh wakil daripada Mass Rapid Transit Corporation Sdn Bhd (MRT Corp) seperti Datuk Mohd Zarif Hashim (Ketua Pegawai Eksekutif), En Shahrul Fadli Omar (Ketua Pegawai Kewangan), dan Schrene Goh (Ketua Pegawai Komersil).


Sebagai tanda penghargaan kepada pengguna setia Samsung Malaysia, para pemilik peranti Samsung Galaxy berpeluang untuk menebus kredit TnG eWallet bernilai RM5 secara percuma di Samsung Experience Store @ The Exchange TRX.

See also  CEO NVIDIA Berhasrat Mencapai Kepintaran Buatan Melampaui Kemampuan Berfikir Manusia Dalam Jangka Masa 5 Tahun Lagi

Hot Takes:

  • Stesen MRT Tun Razak Exchange kini dikenali sebagai Stesen MRT TRX Samsung Galaxy.
  • Upacara penamaan semula stesen disertai oleh wakil daripada Samsung Malaysia dan MRT Corp.
  • Pengguna Samsung Galaxy berpeluang untuk menebus kredit percuma di Samsung Experience Store @ The Exchange TRX.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top