Permainan Call of Duty: Warzone Mobile Akan Dirilis Pada 21 Mac

Call of Duty: Warzone Mobile Dilancarkan pada 21 Mac

Call of Duty: Warzone Mobile akan dilancarkan secara global pada 21 Mac ini. Ia merupakan permua yang dinanti-nantikan oleh ramai pemain di seluruh dunia. Sebelum ini, hanya sebahagian kecil pemain seperti di Malaysia yang berpeluang untuk mencuba permua ini.

Apabila dilancarkan kelak, pemain boleh menikmati dua peta berbeza iaitu Verdansk dan Rebirth Island. Verdansk membolehkan sehingga 120 pemain bermain dalam mod Battle Royale manakala Rebirth Island adalah lebih kecil dengan hanya menyokong sehingga 48 pemain.

Kekuatan Call of Duty: Warzone Mobile adalah dalam pengintegrasian watak, senjata, operator, dan XP dari siri permainan yang terdahulu seperti Call of Duty: Modern Warfare III dan Call of Duty: Warzone di konsol dan PC. Pendaftaran telah dibuka dan pelbagai ganjaran menarik menanti para pendaftar selepas permua ini dilancarkan.

Namun, pengalaman yang diperoleh semasa ujian awal menunjukkan terdapat beberapa isu grafik pada peranti Android dan iOS. Grafik yang dijangkakan sebelum ini turut tidak memenuhi harapan jika dibandingkan dengan COD Mobile. Kita berharap bahawa pihak pembangun akan menyelesaikan isu-isu ini sebelum pelancaran rasmi.

See also  Apa Itu Teknologi Fiber Optik?

Hot Takes:

  • Call of Duty: Warzone Mobile dilancarkan pada 21 Mac global dengan dua peta utama, Verdansk dan Rebirth Island.
  • Pemain boleh menikmati pengalaman bermain dengan watak, senjata, operator, dan XP yang terintegrasi dari pelbagai siri Call of Duty.
  • Walau bagaimanapun, terdapat isu grafik yang perlu diselesaikan sebelum pelancaran rasmi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top