Soundcore melancarkan Earbuds Siri Aerofit dan V30i dengan LDAC – Harga bermula dari RM299

Soundcore Lancar Siri Fon Telinga Open Ear

Soundcore, sub jenama kepada Anker, baru-baru ini memperkenalkan siri fon telinga jenis open ear pertama mereka yang dikenali sebagai Aerofit dan V30i. Dalam siri Aerofit, terdapat dua model yang dilancarkan iaitu Aerofit Pro dan Aerofit.

Aerofit Pro dan Aerofit

Aerofit Pro direka khas untuk pengguna sukan manakala Aerofit adalah untuk pengguna harian. Kedua-dua model tersebut mempunyai reka bentuk open ear dan cangkuk yang memberikan keselesaan penggunaan jangka panjang serta kesedaran bunyi sekeliling. Aerofit Pro menyokong codec SBC, AAC dan LDAC manakala Aerofit menyokong codec SBC dan AAC.

Mikrofon dan Ketahanan Air

Soundcore Aerofit dilengkapi dengan 4 mikrofon yang menggunakan algoritma AI untuk kualiti panggilan yang lebih baik. Model Aerofit Pro mempunyai penarafan ketahanan air IPX5 manakala Aerofit mempunyai IPX7. Kedua-dua model ini dilengkapi dengan teknologi SweatGuard untuk ketahanan terhadap peluh.

Ketahanan Bateri dan Warna

Soundcore Aerofit boleh bertahan selama 42 jam, manakala Aerofit Pro mempunyai jangka hayat bateri selama 46 jam bersama dengan bekas pengecasan. Pengecasan selama 10 minit untuk Aerofit memberikan penggunaan selama 4 jam manakala Aerofit Pro memberikan penggunaan selama 5.5 jam. Aerofit ditawarkan dalam empat pilihan warna manakala Aerofit Pro hadir dalam warna yang berbeza.

See also  Memahami Maksud Media Sosial
Harga dan Maklumat Tambahan

Siri fon telinga Soundcore Aerofit dijual pada harga RM499 untuk model Aerofit dan RM799 untuk Aerofit Pro. Soundcore V30i pula dijual pada harga RM299. Terdapat juga pakej istimewa apabila berkerja sama dengan Anugerah Juara Lagu 38. Pra tempahan boleh dilakukan dari 3 hingga 26 Mac 2024 di platform Lazada, Shopee dan TikTok Shop, manakala penjualan rasmi akan bermula pada 27 Mac 2024.

Hot Takes:

  • Siri fon telinga Soundcore Aerofit hadir dengan reka bentuk open ear yang membolehkan pengguna lebih selesa.
  • Aerofit Pro yang sesuai untuk pengguna sukan dan Aerofit untuk pengguna biasa.
  • Kedua-dua model Aerofit dilengkapi dengan teknologi SweatGuard untuk ketahanan terhadap peluh.
  • Aerofit Pro mempunyai penarafan ketahanan air IPX5 manakala Aerofit mempunyai IPX7.
  • Soundcore Aerofit boleh bertahan selama 42 jam, manakala Aerofit Pro mempunyai jangka hayat bateri selama 46 jam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top