Paparan Rasmi Nothing Phone (2a) Dilancarkan

Nothing Phone (2a) Dilancarkan pada 5 Mac

Nothing Phone (2a) bakal diperkenalkan kepada pasaran pada 5 Mac ini. Peranti ini merupakan model pertengahan dari keluarga Nothing yang akan menggantikan Phone (1). Dipacu dengan cip Dimensity 7200 Pro hasil kerjasama Nothing dengan MediaTek, berbeza dengan Dimensity 7200-Ultra yang terdapat pada Redmi Note 13 Pro+ 5G. Nothing baru-baru ini telah memperlihatkan reka bentuk sebenar peranti ini.

Tidak mengejutkan bahawa imej bocoran telah memberikan gambaran tentang rupa akhir peranti ini. Phone (2a) mengusung konsep “Fresh Eyes” pada susunan kamera, seperti mata yang sentiasa melihat perkara baru yang berpadanan dengan peta laluan bawah tanah bandar New York oleh Massimo Vignelli.


Dalam satu video, Nothing memberikan kejutan kepada peminat dengan Phone (2a) yang cuba mengekalkan identiti Nothing dengan elemen lutsinar dan sistem lampu Glyph. Panel belakang plastik ini kelihatan unik, seolah-olah satu lapisan tambahan diletakkan di atas peranti untuk memberikan gaya yang berbeza. Selain itu, ia direka khusus untuk tahan lasak agar peranti dapat digunakan dalam jangka masa yang panjang.

See also  Lazada mengumumkan Pelaksanaan Caj SST 8% Bermula Hari Ini

Kita semua menunggu dengan jayanya maklumat lanjut mengenai peranti ini dalam beberapa hari akan datang.

Hot Takes

  • Nothing Phone (2a) akan dilancarkan pada 5 Mac.
  • Dipacu oleh cip Dimensity 7200 Pro dari MediaTek.
  • Reka bentuk Phone (2a) memaparkan elemen “Fresh Eyes” yang menarik.
  • Panel belakang peranti direka untuk kegunaan yang tahan lasak.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top