Farid Kamil dan Diana Danielle Sudah Rujuk Semula?

Farid Kamil dan Diana Danielle telah mengesahkan bahawa mereka telah berbaik semula sebagai suami isteri sejak 31 Ogos 2023 yang lalu. Pengakuan ini dibuat oleh Farid Kamil ketika beliau menjadi tetamu dalam sebuah program hiburan akhir pekan.

“Syukur Alhamdulillah, kami telah berbaik semula sebagai suami isteri sejak 31 Ogos 2023,” kata Farid.

Lebih lanjut, Farid menambah bahawa keputusan untuk berbaik semula didorong oleh faktor agama dan pengalaman hidup yang telah mematangkan mereka berdua.

“Dengan izin Allah, perkahwinan kami telah dapat dipulihkan. Pengalaman yang telah kami lalui sebelum ini telah membawa kepada kematangan dalam hubungan kami,” jelasnya.

“Intinya adalah agama. Sebagai suami, saya mempunyai tanggungjawab untuk membimbing isteri saya dalam hal agama, dan isteri saya juga perlu memperkukuhkan pengetahuan agamanya untuk dapat membimbing anak-anak kami,” tambah Farid.

Farid juga menerangkan bahawa sepanjang tempoh mereka berpisah sebelum ini, keduanya telah mengambil masa untuk merenung dan menilai semula perkahwinan mereka.

Keputusan untuk berbaik semula ini juga telah menarik perhatian ramai, terutamanya ketika Farid terlihat mesra memegang tangan dan mencium pipi Diana dalam sebuah acara hiburan.

See also  Filem Pukul Mersing

Sebagai makluman, Farid dan Diana telah sah bercerai pada 10 Ogos lalu di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, Selangor. Mereka berkahwin pada 3 November 2012 dan dikurniakan dua orang anak, Muhammad dan Nur Aurora.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top