Drama Malang Si Puteri (Astro Ria)

Barisan Pelakon dan Produksi

Drama televisyen yang akan datang, “Malang Si Puteri,” bakal disiarkan di Astro Ria. Drama ini merupakan hasil produksi Radius One Sdn Bhd dan diarahkan oleh Uchee Fukada. Dalam drama ini, kita akan melihat pelakon-pelakon terkenal seperti Fasha Sandha, Hafreez Adam, Malek Mccrone, Wan Raja, Fahrin Ahmad, Raja Azura dan banyak lagi.

Watak-watak Utama

Fasha Sandha akan memegang watak sebagai Puteri Raissa, sementara Hafreez Adam sebagai Sulaiman. Malek Mccrone akan menjadi Johan dan Wan Raja sebagai Arman. Selain itu, Aidit Noh akan menjadi Fatah, Fahrin Ahmad sebagai Zaki, Laila Nasir sebagai Saerah, Sahronizam Noor sebagai Ayah Leh, Ani Maiyuni sebagai Hanum, dan Raja Azura sebagai Cik Odah. Senarai ini juga termasuk pelakon-pelakon lain seperti Muaz Fitri, Rasya Dean, Melanie Tan, Ziema Din, Amylea, Zarina Zainoordin, Elly Suhaili, Putra Jalil, Elly Arifin, dan Ridhuan Shahabudin.

Jumlah Episod

Drama ini akan mempunyai sejumlah 50 episod dan dijangka akan disiarkan pada tahun 2023. Idea asal untuk drama ini datang daripada Shahrulezad Mohameddin, manakala skrip ditulis oleh Syed Mohamad Taufik Syed Abdul Jalil.

See also  Drama My Famous Ex-Boyfriend (Astro Ria)

Sinopsis Drama Malang Si Puteri

Untuk masa ini, sinopsis bagi drama ini masih akan dikemaskini. Namun, dengan barisan pelakon yang hebat dan produksi yang berkualiti, kita boleh menjangkakan sebuah drama yang akan meletop dalam industri hiburan Malaysia.

Penutup

Dengan semua maklumat ini, kita boleh menjangkakan “Malang Si Puteri” akan menjadi satu lagi drama yang akan menarik perhatian ramai. Dari barisan pelakon hingga ke produksi, semuanya menjanjikan sebuah tontonan yang berkualiti.

Sila beri perhatian untuk kemas kini lanjut mengenai drama ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top