Tyzo Xander Berkahwin dan Cerai?

Tyzo, seorang penyampai radio Suria FM, yang merasa sensitif apabila ditanya mengenai perkahwinan. Tyzo, atau nama sebenarnya Tuah Zulqarnain Idris, berpendapat bahawa soalan mengenai perkahwinan adalah sama sensitifnya dengan soalan mengenai kematian. Dia merasa bahawa jodoh adalah rahsia Allah dan tidak sepatutnya menjadi bahan perbualan umum.

Sensitiviti Mengenai Soal Perkahwinan

Tyzo mengakui bahawa dia merasa agak sensitif apabila ditanya mengenai umur dan perkahwinan. Menurutnya, soalan seperti ini seringkali membawa kepada perasaan tidak selesa dan tekanan, terutama bagi mereka yang belum bertemu jodoh, termasuk golongan wanita.

Kehidupan Bersama Anak Angkat

Tyzo juga mempunyai seorang anak angkat bernama Noah Zachri, yang kini berusia dua tahun. Dia mengambil Noah dari sebuah keluarga yang kurang mampu dan merasa bahagia dengan kehadiran anak angkatnya. Tyzo mengatakan bahawa dia selalu merindui Noah apabila berada jauh daripadanya, sebuah perasaan yang dia anggap sebagai perasaan seorang ayah.

Karier dan Publisiti

Selain itu, Tyzo mengakui bahawa dia kurang mendapat publisiti dan tawaran kerja dalam bidang seni kerana sifatnya yang pemalu dan kurang bergaul. Namun, dia tetap bersemangat dalam mengelola segmen Suria Petang di Suria FM bersama penyampai yang lain.

See also  Filem Gemencheh Boys (Astro Shaw)

Artikel ini menyoroti kehidupan peribadi dan karier Tyzo, termasuk sensitivitinya mengenai soal perkahwinan dan kebahagiaannya bersama anak angkatnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top